Szerintetek ez nem undorító viselkedés?
Épp az előbb voltam a Sparban vásárolni, és elmentem a zöldség-gyümölcs részleg mellett, és mit látok?!!
Az egyik dolgozó ott söpri a szemetet, és közben suttyomban a ládából, amikben a szőlők voltak, egy-két-három-négy szemet letép a fürtökről és megeszi!
Mivel úgyis súlyra kell fizetni a szőlőkért, így alapvetően senkit sem károsít meg, és azzal se lenne bajom, hogyha a raktárban megenne egy-két egész fürtöt. A bajom azzal van, hogy nem akarok olyan szőlőfürtöket enni, amikből az ott söprögető árufeltöltő lezabált jópár szemet, és őszintén szólva szerintem ez baromi undorító is egyúttal. Nagyon felment bennem a pumpa, majdnem be is olvastam az illetőnek!
Én elhiszem, hogy rosszak a munkakörülmények és keveset keres, és a Spar-t sem sajnálom, mert nem megy ettől csődbe, de mondom, akkor sem akarok olyan szőlőt enni, aminek már valaki más lezabálta a felét.
Igazam van, ugye?
Mi van? :D
Nem akartam szőlőt venni, mert drága és nem éri meg. Ettől függetlenül zavarhat és undorítónak találhatom, ha a dolgozók a szemem előtt zabálják az árut.
Legközelebb mi lesz? Kérek 20 dkg csemege tarját, 22 dkg-t tesz fel, és ha azt a 2-t nem kérem, akkor majd ott előttem betömi?
A kérdező valami kis tapasztalatlan tini lehet, aki nem tudja, hogy milyen sok vevő is beleeszik mindenbe.
Sokan bejárnak "csipegetni" és mindent megesznek/megisznak a gondolák között.
Fogadom, neked az szúrja a csőröd, hogy árufeltöltö csipegetett bele. Ha az igazgató kóstolt volna bele, az jobb lenne? Ha a péksütibe kóstolna bele és visszadobná, attól én is kifeküdnék, de a szőlőt meg szokták mosni fogyaszrás előtt és amúgy sem harapott bele. Piacon is szokták ajánlani, hogy vásárlás előtt nyugodtan kóstoljam meg (nem szoktam, mert nem eszem mosatlan gyümölcsöt). Számomra ebben az a visszatetsző, hogy ott sepregetett, tehát szennyeződhetett a gyümölcs és képes igy enni belőle. Dehát ő baja.
Az nem zavar, hogy a péksütiket minden koszos, szaros mancsú vásárló összetapizza? Én azoktól kapok idegrohamot, akik automatikusan megnyalják az ujjukat, akármihez nyúlnak. Föleg a péksütiknél, mert az idióta nem jött rá, hogy fél liter nyál nélkül is ki lehet a nejlon zacskót nyitni, csak szét kell húzni a fülénél. És aztán összenyálazza a zacskot meg a péksütemény, de jellemzően nem azt teszi a zacskoba, amit legelőször megfogdosott.
De ezt sem értem, hogy nem futja rá...
Nem kell a legnagyobb fürtöt megvenni. Én ha szölöt veszek, mindig egy maréknyit veszek kb, tehát egy darabot török a fürtből és nem drága az a kb 200ft maximum. Egy hétig csipegetem. Ezért is veszek keveset, mert nem vagyunk nagy étkűek, csak megromlana nálunk.
Kérdező!
Most meséljél arról, hogy te mit loptál eddig?!
Pl. hány olyan zenét, filmet, szoftvert töltöttél le (loptál el) eddig, ami nem volt jogtiszta és egy fillért sem fizettél értük??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!