Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire szép dolog egy nő...

Mennyire szép dolog egy nő korára rákérdezni társaságban?

Figyelt kérdés
40 körüli nő korára, élőben, ismeretlen társaságban.

2019. nov. 21. 18:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10: Én a másik oldal vagyok. Ilyesmik miatt kérdeztem, milyen keretek közt illik.
2019. nov. 21. 18:51
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapesetben nem illik. Persze adódhatnak olyan helyzetek, amikor adja magát a kérdés. Pl. ha arról beszél, hogy 10 évet dolgozott már itt, 10 évet meg ott. Vagy ha arról beszél, hogy mihamarabb akar gyereket, nehogy kifusson az időből. Vagy ha azt mondja, már nem bír annyit dolgozni, mint fiatal korában. Szóval ha úgy fordul a beszélgetés, hogy természetes módon vetődik fel a kérdés.
2019. nov. 21. 19:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok, pl. amikor szóba jöttek baráti társaságban 80-as évekbeli emlékek, akkor tisztáztuk, ki mennyi idős (volt, akit sokkal fiatalabbnak hittem, de engem is hittek fiatalabbnak). Randin meg alap.
2019. nov. 21. 20:04
 14/14 anonim ***** válasza:
nagyon gáz,rossz.nőtől korát kérdezd meg ha kettesbe vagytok
2021. aug. 4. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!