Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titeket rakott már helyre...

Titeket rakott már helyre pofon vagy sose lehet indokolt megütni valakit?

Figyelt kérdés
Nem vagyok híve az erőszaknak, utoljára talán 6-7-es koromban verekedhettem azóta meg eltel pár évtized de közben meg mostanában egyre többször érzem azt, hogy egyes embereknek pont egy büdös nagy pofon hiányozna hogy ne duzzogjanak végig napokat és olyan dolgokon lovagoljanak amiknek semmi értelmük nincs.
2019. nov. 16. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Ez csak a saját indulatodon segítene. Primitív emberek más eszközt nem ismernek levezetni azt.
2019. nov. 16. 19:36
 2/4 Metionin ***** válasza:
Ilyen esetekben amiket írsz, nekem péklapátért szokott viszketni a kezem :D egyébként engem feszültséglevezetés okán ütöttek otthon, szóval nem az a bizonyos egyszer az életben jó időben elcsattanó pofonról beszélek ami pontot tesz mondjuk egy indokolatlan hiszti végére. Utóbbi néhány kezelhetetlen tininél szerintem kifejezetten hasznos lehet, de ez nem egyenlő a rendszeres veréssel. Pont azért hat, mert előtte sosem kapott olyat a delikvens.
2019. nov. 16. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Primitív megoldás, plusz sajna annál az embertipusnál, akinel általában pofozasra érzek kényszert, azok kb ott helyben ketté tudnák törni a gerincemet, szóval ez amúgy sem reális opció sok esetben.
2019. nov. 16. 22:38
 4/4 anonim válasza:
62%
A makarenkói pofon fogalma már kiveszett? Igen vannak helyzetek amikor egy kiadás pofán törlés többet ér mindennél és egyből rend lesz.
2019. nov. 17. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!