Szerintetek egy atyai pofon indokolt esetben belefér?
Attól függ kinek mitől száll el az agya
Lehet,hogy a gyerek berugja labdával az ablakot,és te már adsz egy pofont,más meg azt mondja,hogy semmi,gond,holnap kicseréltetjük.
Amúgy én nem pofoznám meg soha a jövőbeli gyerekem.
Balesetek vannak,ha meg olyat csinál amit nem kellett volna,akkor meg inkább szépen leülnék vele és megbeszélném
Én egyszer adtam a 16 éves fiamnak egy pofont. Dolgoztam a gépen egy határidös munkán. Afiam akart valamit mondani és kértem, vérjon két percet, mire befejezem azt a részt, ami még fontos, és utána tudok figyelni. Erre ö meg - kamasz szokás szerint bepörgött és kihúzta az áramkábelt, nekem meg a munkám nagy része elveszett - és az elsö sokk allatt adtam neki egy pofont! (Utána meg egész éjjel dolgozhattam, hogy másnap le tudjam adni)
Érdekes módon utána ö kért bocsánatot tölem (meg utána én is.)
Első vagyok
Lehet én is azért írtam,hogy nem fogom pofozni a gyerekem mert én is nagyokat kaptam :/
Kihasználta fater az erőfölényt
En is ugy vagyok vele, hogy igenis van olyan eset, ahol a szulo annyira megijed, es duhos lesz, hogy elcsattan egy-ket pofon. Persze nem rendszeresen. En 2-3evesen kopkodtem a kajat az asztalnal rendszeresen. Anya ramszolt kismillioszor, hogy ne kopkodjem, de csak csinaltam. Akkor aztan jott a saller. Onnantol kezdve nem csinaltam ilyet, és nyomot se hagyott bennem, jo a kapcsolatom anyummal.
Apatol is kaptam ugyanugy, peldaul mikor nagyon csunyan beszeltem vele es folyton visszapofaztam. Onnantol kezdve megtanultam es apaval is ugyanolyan bizalmas a kapcsolatom.
Szóval en ugy gondolom, hogy bizony vannak olyan helyzetek, ahol a gyerek mar csak ebbol ert. (Es ez nem arrol szol, hogy a szuleim agyba-fobe utlegeltek volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!