Pofoztatok már fel valakit, mennyi elégtételt kapsz utána?
En egyszer önvedelemböl. Pont hirtelen hajolt mintha le akarna köpni/fejelni, villamgyors reflexböl kapott egy jo nagy sallert. Visszavonulot is fujt egyböl.
En ugy ereztem megvedtem magam.(agredsziv alkoholista srac volt es bunko es veszekedes hevében voltunk)
Masik eset amikor a baràtom valami csunyat mondott. De annyira ki voltam belöle abrandulva hogy tökre nem erdekelt az sem miket dobàl ràm, de azt lattam rajta hogy vàrja ugyan mit szolok, es ott abban a helyzetben ha képem röhögöm nem jött volna ki jol(talan valakimet szidta vagy ilyesmi -nem illik röhögeses reakcio erre)igy tökre nem volt kedvem ugyan hozzà, de kerdö szemmel néz ràm varja a reakciot, igy kapott egy pofont ha màr vàrt valamit. A pofon utan lattam rajta hogy megérti. Nekem meg nem tetszett hogy erzelmi reakciot tudott belölem kiprovokàlni. Inkabb ugy ereztem ö kapott elegtetelt azzal hogy végre meg tudott bantani. Közben abszolut nem. Csak epp sakk matt volt
Igazabol ebben a baratomban exemben pont ezt utaltam mindig hogy de szorakozasbol is provokalt mindig, nekem meg annyira unalmas volt ez az egesz. Mint amikor a kutya hozza mindig a labdàt hogy dobjam el.
Vele masik sztory a jobb megertes miatt.
Kocsibam ülve vartunk valakit hogy jön mindjart. À vele nem lehet csak ugy ülsz es lesel tipusuan vàrakozni, nem. Fogta a miniparfümöm a kocsiban es csak ugy kidobta az ablakon. Heccböl. Erre huzom a szàm hogy mar megint van valami. Ok kiszalltam lassan vontatottan en meg kivettem a sört a kocsibol szepen elvittem jopar meterrel arrebb es visszahoztam a parfümöm es visszaültem. Erre csak mosolygott egyet, jött a haverja nezi mi ez a sör a földön, parom felkapta röhögött,es mindenki beszallt es indultunk. Normalis pärnäl ez hogy zajlana ugye? Ülnek vàrnak, jön a haver, beszàll es megyünk. Nalunk csak ennyi is képtelenség volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!