Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagy hátrány a jogsi hiánya?

Nagy hátrány a jogsi hiánya?

Figyelt kérdés

Leginkább párkapcsolati oldalról, szóval lányok miként vélekednek a dologról? 26 vagyok de eddig még nem nagyon foglalkoztam komoly kapcsolatokkal a közelmúltig, viszont lassan szeretnék komolyabb kapcsolatot, de nem tudom mennyire hátrány ez ismerkedésnél. Igazából nem szívesen csinálnám meg, maximum csak ha nagyon egyöntetű a vélemény arról, hogy úgymond enélkül klasszisokkal kisebb egy tartós kapcsolat esélye.

Egyébként alapvetően azért nem lett, mert egyrészt anyagilag nem az, hogy nem tudnám fenntartani, szimplán így számomra nem érte meg, mivel vasúton ingyen utazom igazolvánnyal, illetve úgymond az " autó láz " sem kapott el igazából a 17-20 körüli éveimben, utána meg már még annyira sem foglalkoztatott a dolog, aztán jött a fentebb is írt észérvek miatt mellőzött témakör, mármint a jogsi és autó.

Szóval lányok vélemények, fiúk tapasztalatok, pro és kontra társkeresési szempontból nézve. :)

Köszönöm.

2019. nov. 12. 01:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Szia!

24 éves lány vagyok, és még szűz barátom se volt még.

Éveken keresztül bántottak a fiúk amire ráment az egéségem.

Őszinte leszek én már csak egy olyan fiúra vágyok aki rendes velem és nem bánt az,hogy van kocsija, vagy nincs tök mindegy.

Nekem sincs kocsim meg vagyok nélküle nem ez teszi az embert,hogy van kocsija, vagy nincs.

2019. nov. 12. 18:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ééés már repül is a privát áradat. >.>
2019. nov. 12. 20:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 1 családban legalább 1 autó kell. Mindegy, hogy a férfinek vagy a nőnek, de legyen. Nálunk mindkettőnknek van jogsija, jelenleg felesleges lenne 2 autó, mert a férjemnek van céges. De sokszor jól jön. Félóránként jár a busz (igen, Budapesten) és sokszor volt olyan, hogy el kellett ugranom valahova, jól jött hogy van kocsi.

De egy utazásnál, nyaralásnál, kirándulásnál is jól jön. A nagybevásárlásokról nem is beszélve. Nyáron klímázom, télen fűtök. Nincs büdös, nem liheg senki a nyakamba, nem érnek hozzám, nem kell reggel más fokhagymaszagát szagolnom a tömött villamoson, ahol soha senki nem nyit ablakot, de valaki tuti mindig odafingik a tömegbe. Az ablak bepárásodva, köhögnek, tüsszögnek, szívják el a levegőt egymás elől, már hajnali 6-kor pálinkaszag volt, az előző esti hányás odaszáradva a busz padlójára stb.

Szóval igen, kell a kocsi.

2019. nov. 13. 10:47
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Autón minden mamlasz tudja hordozni a csajt. Te a tenyereden hordozd.
2019. nov. 13. 14:07
 15/16 anonim válasza:
100%

21 éves vagyok, 2 éve van jogsim lány létemre. Volt olyan párom, akinek nem volt, és volt, aki vezetett. Ezerszer jobb beülni és menni, mint tömegközlekedéssel rázatni magunkat.

Nem kizáró ok, ha nincs, de pozitívum, az biztos.

2019. dec. 9. 17:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted mindenképp érdemes letenni. Én se éreztem a hiányát mielőtt szereztem, azóta nagyon fontos az én életemben is, és másoknak is így sokat tudok segíteni. Alapvetően nem azt mondom hogy egyáltalán nem érdekelne hogy nincs, de ha valakit megkedvelek, nem lenne semmilyen negatív érzes bennem emiatt. Amúgy is jogsit bármikor le lehet tenni. Szóval szerintem nem gond, ha valaki emiatt nem jönne veled össze az szerintem felszínes és anyagias. De egy biztos, hogy mindenféle képpen úgy jársz a legjobban, hogy amikor az időd és a pénztárcád engedi leteszed a jogsit🙂

18/l

2019. dec. 9. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!