Ha valaki beszól, mit kell visszaszólni?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok,hogy ne én égjek.
Pl qvara unalmas vagy
Milyen kvanak vagyok én unalmas?
2019. nov. 7. 14:45
1/7 anonim válasza:
Mondjuk ezt:
"Mié' a te anyád is qrva"
xDDDDD
2/7 anonim válasza:
Szerintem felesleges durvaságot generáló beszólásokat intézni hozzá.
"A stílus maga az ember", "mindenki önmagát minősíti", "másnak biztos nem vagyok unalmas, nem vagyunk egyformák", "nem kötelező ám velem beszélgetni".
3/7 anonim válasza:
Legjobb ilyenkor észre sem venni a beszólást, mintha nem is hallanád, így nem olyan élvezetes a másik félnek.
4/7 A kérdező kommentje:
És visszaszólni úgy hogy az ő arca égjen? Ott egy példa,pl úgy hogyan kell?
2019. nov. 7. 18:17
5/7 anonim válasza:
A szégyenérzet egy olyan fogalom, amely minden egyénben más-más miatt jön elő, ha primitív módon szólsz vissza, semmi sem garantálja hogy "égni fog" viszont az ő szintjére ereszkedsz.
7/7 anonim válasza:
Én egy "qvara unalmas vagy" beszólásra úgy reagálnék, hogy "akkor jó kreatív lehetsz, ha nincs jobb dolgod annál, mint hogy velem foglalkozz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!