Csak én látom ezt így vagy mi?
Minden nap csak egyre monotonabb mindenki ugyan azt teszi, a többiek csak játsszák az eszük hogy milyen f @ sz á k a sok okos figyelemhiányos... Minden ember csak megszületik tanul dolgozik nem vezet sehova értelmetlen de mégis mindenki komolyan tudja venni, én ezen csak röhögni tudok a legjobb az egészben hogy a társadalmi normákat mi határozzuk meg és emiatt már mindenki fél más lenni és csak fajul én nem értem ki tud így élni akár még boldog lenni xd
Közbe pedig mindenki fél a haláltól pedig inkább az a megváltás és ez amúgyis csak úgy végződhet 🙃
Szóval aki nincs tagadása mondja már el hogy hogy tudnak így élni az emberek?
A mindennapi rutin ki tudja gyilkolni az emberből az élet szeretetét.
Nekem nem kassza melletti melóm van vagy gyári, de még is ezzel a mindennapos munkával úgy érzem magam mint egy biorobot és sokszor érzem azt is ,hogy ez így értelmetlen.
Igazából én azért nem értem és azért van szinte már zsivaj a fejembe mert én
Sportolok, havi 24 órát dolgozók(programozás, de ez nem is monoton de mégis...), néha megyek a haverokkal... Arra törekedtem hogy ne legyen mindig ugyan az de rá kellett jönnöm hogy bármit teszek bárhogy érzek az csak a felszín de az alatt minden ugyan az és ugyan ott vagyok.
Mellesleg 16/f nem tudom számít e valamit.
Szegény szüleid!
BTW aki azt írta, szellemileg nem aktív sport a kocogás, az még nem kocogott igazán egy jót! Akkor jönnek igazán csak a jó gondolatok, kitisztít szellemileg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!