Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én látom ezt így vagy mi?

Csak én látom ezt így vagy mi?

Figyelt kérdés

Minden nap csak egyre monotonabb mindenki ugyan azt teszi, a többiek csak játsszák az eszük hogy milyen f @ sz á k a sok okos figyelemhiányos... Minden ember csak megszületik tanul dolgozik nem vezet sehova értelmetlen de mégis mindenki komolyan tudja venni, én ezen csak röhögni tudok a legjobb az egészben hogy a társadalmi normákat mi határozzuk meg és emiatt már mindenki fél más lenni és csak fajul én nem értem ki tud így élni akár még boldog lenni xd

Közbe pedig mindenki fél a haláltól pedig inkább az a megváltás és ez amúgyis csak úgy végződhet 🙃

Szóval aki nincs tagadása mondja már el hogy hogy tudnak így élni az emberek?

2019. nov. 4. 23:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A mindennapi rutin ki tudja gyilkolni az emberből az élet szeretetét.

Nekem nem kassza melletti melóm van vagy gyári, de még is ezzel a mindennapos munkával úgy érzem magam mint egy biorobot és sokszor érzem azt is ,hogy ez így értelmetlen.

2019. nov. 5. 10:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
B. Jucus: Igen, 99%-unk ilyennek látja a világot, mert ilyen is. Hogyan éljünk tartalmasabb életet? Fiatalon semmi pénzzel? Ahhoz kéne fix jövedelem, hogy ne csak tartogassuk a pénzünket évekig, hogy legyen majd egy fesztiválra évek múlva pénzünk. Hogyan férjen bele a suli, fixen jól kereső munka, szórakozás, hobbi és pihenés egyszerre az időnkbe? Sehogy. A munka nem fér bele suli mellé, és a suli kötelező, ha nem szemétszedők akarunk lenni életünk végéig. Tehát a pénz kiesve. Pénz nélkül meg inkább bámuljuk a falat, mert szüleink nyilván nem tudnak miből adni. Sport is pénzbe kerül nagyrésze, ha mégis elköltjük sportra a zsebpénzünket havonta (ha csak nem kocogásos marhaságot csinálunk az utcánkban, de az nem szellemileg aktív sport), akkor annyi se lesz nekünk, amit tartogatnánk. Segítsünk másokon? Magunkon sem tudunk, másnak inkább kárt okoznánk. Társasági életet? A mi generációban ez lehetetlen küldetés, mert aki normális, az sajnos bent ül a gép előtt. Meg arra is kéne pénz, hogy kijárogassunk. Romkocsmákban pedig hát nem a legjobb a szociális élet. Lehet boldogan élni, de nehéz. Keveseknek sikerül. És a betegek félnek a haláltól, mert nem tudják mi vár rájuk.
2019. nov. 5. 12:09
 13/15 A kérdező kommentje:

Igazából én azért nem értem és azért van szinte már zsivaj a fejembe mert én

Sportolok, havi 24 órát dolgozók(programozás, de ez nem is monoton de mégis...), néha megyek a haverokkal... Arra törekedtem hogy ne legyen mindig ugyan az de rá kellett jönnöm hogy bármit teszek bárhogy érzek az csak a felszín de az alatt minden ugyan az és ugyan ott vagyok.

Mellesleg 16/f nem tudom számít e valamit.

2019. nov. 5. 12:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Szegény szüleid!

BTW aki azt írta, szellemileg nem aktív sport a kocogás, az még nem kocogott igazán egy jót! Akkor jönnek igazán csak a jó gondolatok, kitisztít szellemileg!

2019. nov. 20. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyébként ha egyszer eljutsz odáig (ilyen mentalitással nehéz lesz), hogy szerelmes leszel, családot alapítasz, és majd ha belenézel a gyereked szemébe, akinek te leszel a minden, akinek a világot akarod majd megmutatni, tanítani fogod az életre, akkor rájössz majd, hogy ez nem mókuskerék, nem értelmetlen, szánalmas lét, ami tanulással, munkával vagy kénytelen élni.
2019. nov. 20. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!