Gyakori kerdeseken miert irnak privaltba hogy szex kapcsolatot keresnek?
Én tiltani szoktam őket. Ha kiderül, hogy lány vagy van aki rögtön ismerkedni vagy szexelni akar. Gyakran olyan válaszok alapján is aminek köze nincs a kapcsolatokhoz, vagy szexhez.
Én sem értem teljesen. Leírom, hogy nő vagyok vagy utalok rá, nemtudja a korom, nem tudja, hogy nézek ki, abban sem lehet biztos, hgy igazat mondok és nem egy dagadt 50 éves neckbeard vagyok és mégis szükségét érzi megkérdezni. Ingerszegény életük lehet és nem sok sikerük a nőknél. Persze utána tuti ezek azok akik telesírják a felnőtt párkapcs. kategóriát, hogy folyton próbálkozik mégis elutasítják.
Mert hülyének lenni alkotmányos állampolgári jog.
Az illető nem érzi magát hülyének, szerinte csupán állampolgári jogát gyakorolja.
A nők is írnak ilyent, nem csak a férfiak.
Pl. az autós rovatban volt egy kérdés eg gk. használatával kapcsolatban, amire válaszoltam azzal, hogy tudom, mert nekem is ilyen autóm van.
Utána három privát megkeresést is kaptam nőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!