Ha egy férfi nem egy beszédes, nem egy szószátyár, vagy soha nem ír rád, befelé forduló. Az kiábrándító a nőknek?
Természetesen itt ismerős személyekről beszélünk nem vadidegenekről.
Sok nő hiúságát legyezi ja pl egy adott településen a nagy nőcsábász jóképű Laci ráír és bókol mint minden más nőnek.. ezáltal,őt kedvelni fogják és sok női ismerőse lesz! De aki magának való és soha nem volt egy nőcsábász azt kedvelhetik a nők?
Sok nő azt mondja,hogy számára az a vonzó ha egy férfiért rajonganak a nők! Mert ha nem rajonganak,akkor az nyílván azért lehet mert rusnya pali!Elég fura dolog,de állítólag ez így van!
Hasonlora mondta a tanarnönk.
Ha mesz a piacon azt a kaposztàt veszed meg ami csoffadt hatul van vagy ami irul virul?
Vulgáris általánosítás.
Megsúgom a szótlanság, egyoldalú beszélgetés és felmutatott érdeklődés nemtől, kortól függetlenül kiábrándító a másik fél számára.
Legyen az az élet bármely területe.
Én is csendesebb típus vagyok, introvertált, de ez nem azt jelenti, hogy életképtelen vagyok kapcsolatokat kiépíteni s marhaságokra vagy nagyon általánositott dolgokra rákenni.
Személyiség, kisugárzás, egészséges önbizalom, amit fel kellene építeni s nem megnyomorodni a befásult elkönyvelt világodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!