Én miért nem vagyok szimpatikus szinte senkinek?
Ez a párkeresesre, a barátokra, és minden emberi kapcsolatomra igaz sajnos.
Őszintén nem értem az okát, mert én mindenkivel kedves vagyok, érdeklődő, mosolygós, meghallgatom a másikat, sok téma érdekel, stb, külsőre ápolt vagyok, adok magamra, szóval tényleg nem érzem úgy, hogy taszító lennék. Nyilván nem lesz az ember mindenkivel nagyon jóban, meg nem jön össze mindenkivel, de nagyon gyakran érzem azt, hogy mintha furanak találnának mások. Velem nem nagyon barátkoznak, az ismerkedések nagy része már az elején elhal.
Vajon miért lehet ez?
Nagyon szomorú vagyok már emiatt. :( Mivel évek óta ez van.
23N
Lehet csak más az érdeklődési köröd mint a veled kapcsolatba kerülőknek.
Nem vagy egy kicsit zárkózott, ami nehezítené a kapcsolatok kialakítását, szeretsz beszélgetni?
Hát szeretnék beszélgetni, de a legtöbb embert nagyon üresnek találom, olyan, mintha nem érdekelné őket semmi.
Akivel van közös téma, azzal órákon át tudok.
4-es vagyok. Akkor talán az a gond hogy nincs közös érdeklődési kör. Te is és ők is érzik hogy nem paszoltok ezért nem szimpatizálnak veled.
Hol szoktál ismerkedni?
6-os, eloben meg neten is ismerkedtem már.
7: Ebben is lehet valami. :/
Az emberek az internet feltalálása óta elhidegültek egymástól. Elmegy egy család ebédelni közösen egy étterembe, és mindenki az okostelefonját nyomogatja. Normális? Nem.
Nincs bajod. 85% magányos. Ezért iszik. Ezért drogozik, vagy munkamániás. Ez a modern kor, a rohanó élet átka.
Ne szomorkodj. Legyél önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!