Létezik olyan, hogy valaki senkinek sem szimpatikus?
Ahh, pont minap gondolkoztam én is ezen.
"miért nézel így,haragszol rám? Bántottalak én téged?''.Én meg csodálkoztam,hogy ez miről beszél"
Ugyanez megtörtént többször is.
Amúgy én is meg van egy barátnőm is, akik nagyon magunknak valók vagyunk, többször odajöttek már buliban is srácok " jajj miért vagy ilyen szomorú" pedig csak néztem ki a fejemből, szorongatva az italomat. De volt olyan, hogy nekem támadt adott srác, hogy " na rajtad látszik, hogy az egész világgal bajod van". Pedig csak néztem akkor is. :D
Ha meg kedves próbálok lenni, akkor azt furcsállják.
Ahogy látom, a te szüleid sem támogatóak nagyon, az is betesz ilyenkor az embernek. Meg melankólikus alkat vagy, nem?
Sajnos meg kell tanulni ezzel élni és felvértezni magad,
a fő, hogy soha ne add ki a legbelső félelmeid (ez ügyben sem), mert sajnos sokan visszaélnek vele, vagy csak furcsállnák és még jobban megbélyegeznek.
Én társkeresőn találtam megfelelő párt, mondjuk ő mindenkinek szimpatikus, viszont nem szereti az embereket. :D
az hülyeség,hogy senkinek se vagy szimpatikusXD
nálam is előfordult,hogy megkérdezték miért nézek ilyen csúnyán,pedig csak nézetem ki a fejembőlxDalapjáraton mosolygós,barátságos vagyok,de amikor alapból nincs elfoglalva az agyam,akkor felveszem a "ne szólj hozzám" fejet...
Mi lehet a gond,nem tudom,de azt igen hogy jön egy sablonos dumaXd
próbálj pozitív lenni,és mosolyogni:)tudom ebben a hülye világban nehéz,de nem lehetetlen..ezzel egy jobb kisugárzást mutatsz,és az emberek is közeledni fognak(nálam legalábbis ez volt)
Neten viszont ötletem sincs hogy lehetsz "ott is taszító"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!