A ti barátaitok, család tagjaitok tudják, hogy gyakorizol?
Figyelt kérdés
Mármint tudják, hogy használod?
Nem érzed cikinek?
Ha nem tudják miért nem?
Nekem a tesóm és az egyik barátnőm tudja, de szerintük ciki és ezért nem is mondom senkinek se :/
2019. okt. 24. 17:48
11/13 BRUTAL TV válasza:
Az egész famillia itt trollkodik.
12/13 anonim válasza:
>Mármint tudják, hogy használod?
Tudják, de nem mindenki ismeri, csak hallomásból.
>Nem érzed cikinek?
Nem! Nálam nem létezik ilyen fogalom. Ha valamivel nem ártok senkinek, miközben én igénylem, hogy tegyem, akkor teszem. Akkor nem teszem, ha ártok. De ezzel?
>Ha nem tudják miért nem?
Aki nem tudja, azért nem, mert nem beszélgettem vele az online életemről, de senki elől nem titok.
>Nekem a tesóm és az egyik barátnőm tudja, de szerintük ciki és ezért nem is mondom senkinek se :/
Az a vélemény hozzájuk tartozik, nem hozzád. Engemet sosem édekelne hogy valaki valamit cikinek tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!