Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem olyan rég beszéltem a...

Nem olyan rég beszéltem a volt élettársammal (barátnőmmel) miért van az, hogy ő ugyanazt vallja mint én?

Figyelt kérdés

Miszerint nem szeretnénk "hirtelen" megtudni ha idővel lesz új párkapcsolatunk. Azt kérte,ha lesz nekem majd valaki, ne mondjam meg neki. Majd idövel rájön,úgyis kiderül.

De valahogy én is furán érzem magam ha ilyenbe bele is gondolok. Egyáltalán nem esik jól.. nem akarom és tudom elképzelni mással. 7 évig voltunk együtt.. 10 hónapja szakítottunk.

2019. okt. 20. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Még nem léptetek túl a szakitáson,nem tudjátok érzelmileg elengedni egymást.
2019. okt. 20. 18:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja túl van már rajtam meg minden.. de lehet nő büszkeségböl is hazudik.
2019. okt. 20. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
7 éven nem lehet csak ugy túl lenni. Ne áltasd magad hogy szeret teged még vagy ilyesmi. Egyszerűen csak sok emlek van meg mindig a fejeben. Es a tiedben is.
2019. okt. 20. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Az teljesen mindegy, hogy ki mit mond. Főleg az exe előtt... Már semmi közöd hozzá, hogy mit gondol, mit érez, ha szakítottatok: miért mondaná el az igazat? Egyébként meg az is lehet, hogy még saját magának se vallja be, mert nem tart még ott.
2019. okt. 20. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!