Mikor, hol, milyen gyakran, mennyit és miért szoktatok alkoholt fogyasztani?
Mi a cél? Mennyire aljasodtok le?
Soha nem vonzott az alkohol, 20 éves vagyok és kíváncsi mások véleményére ezzel kapcsolatban
Mikor - általában esténként
hol - 95% otthon, 5% barátoknál
milyen gyakran - változó, van hogy 3 nap is iszok egymásután, máskor fél évig egy kortyot se
mennyit - ez sok dologtól függ, hétvégente van, hogy 2-3 feles pálinkát is megiszunk, vagy ketten a párommal egy üveg bort, de leggyakrabban 1-2 pohár bor vagy pezsgő
és miért - mert finom, és mert valahogy más hangulata van annak, ha bontunk egy palack bort, mintha narancslét innánk :)
Mi a cél? - inni valami finomat, közben beszélgetni egy jót
Mennyire aljasodtok le? - semennyire, nem azért iszom, és egyébként is az a fajta ember vagyok, aki azonnal elalszik, ha kezdene túl sok lenni, így sok alkalmam nem is lenne "aljasodni" :)))
25N
Ünnepekkor vagy ha nagyon szomorú voltam, akkor ittam. Ritkán. Keveset, de sajnos beütött az is.
Szerintem aki totál antialkoholistát ad, az kissé álszent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!