Mikor, hol, milyen gyakran, mennyit és miért szoktatok alkoholt fogyasztani?
Mi a cél? Mennyire aljasodtok le?
Soha nem vonzott az alkohol, 20 éves vagyok és kíváncsi mások véleményére ezzel kapcsolatban
Berúgva sosem voltam, becsípve néhányszor. Az alkoholt különösebben nem szeretem, néha jól esik, de 1-2 pohár bor vagy 1 üveg cider pl. többnyire bőven elég. Néha egy kis tömény. Alkalomkor (születésnap, karácsony, buli stb) iszom általában, nagyon ritkán "csak úgy". Ez összesen nagyon max. 1 alkalom/hó. Nekem egyszerűen nem fér bele, hogy annyira leigyam magam hogy ne tudjak magamról meg ugye nem is annyira vagyok oda az alkoholért. Azok akik mattrészegre isszák magukat, eléggé taszítanak, de normális keretek között nem ítélek el senkit,aki iszik.
34N
22 éves vagyok.
Utoljára kb 2 hete ittam 2 kicsi pohár bort főzés közben barátnőmmel. Kb semmit sem éreztem belőle.
Ez előtt kb 1 hónapja 3 db dobozos sört. Ott nem éreztem semmit. Társaságban beszélgetés közben.
Előtte június közepén 0,5L házi bort az erkélyen picit szomorúan, amikor az akkori barátnő szerűségem véget vetett a dolgoknak és nem értettem pontosan mért.
(Akkor ittam életemben előszőr egyedűl, de ez nem volt sok)
Majd ez előtt kb 1 éve.
Előtte meg kb 3-4 havonta 1 sört.
Utoljára talán 2 éve voltam igazán részeg. Azaz egész esten megiszunk 4L sört, fejenként 10 shot és még random dolgokat a menöről típus.
Soha sem szerettem az alkoholt, mert szomorúnak tekintettem a tényt, hogy vannak emberek akik csak így tudják jól érezni magukat. Az ízét sem szerettem, így nem ittam.
Egyedül a sör és bort szeretem. A sört annyira, hogy időnként iszom alkoholmentem söröket.
Mikor: baráti/családi összejövetelek, esküvő, randi; csak társaságban
Hol: a fentebbi eseményeken: ház, kert, lakás, étterem, bár stb. Szórakozóhelyre nem járok.
Milyen gyakran: változó, átlagosan talán kb.havi 2-3 alkalom
Mennyit: mindig mértékkel, soha nem voltam részeg
Miért: társaságban jól tud esni a közös iszogatás
Mi a cél: ezt nem tudom értelmezni. Egy húsleves megevésének mi a célja?
Mennyire aljasodok le: semennyire.
22/L
Hát én majdnem minden nap, de két naponta biztos iszom. Általában netezés közben este 1-2-3 sört. Néha kocsmában is ennyit. Az évek alatt megtanultam, hogy mennyi az a mennyiség amitől még nem rúgok be.
Töményet egyáltalán nem, bort vagy pezsgőt is szoktam ritkábban.
32/F
Én nagyon spórolós vagyok. :-D
Van jó házi pálinkám, ami remekül érzésteleníti a fogfájást, anyira erős, úgyhogy azt például őrizgetem, mert boltban amit lehet kapni, az a közelébe sem ér.
Általában valamilyen alkalomhoz kötöm az alkoholt, csak úgy ritkán iszom, a sör ízét nem szeretem, a pezsgő felmarja a torkomat, borokból az édeseket, félédeseket szeretem, illetve a likőrféléket. A jobb alkoholok nem olcsók.
Alkoholmentes meggyes vagy bodzás Pécsi Radlert szoktam inni gyakrabban, de az meg inkább üdítő akkor is, ha tartalmaz sört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!