Az elején pedig elkábítják természetesen pl gina droggal és aztán erőszakolják meg.
2019. szept. 28. 14:48
3/9 anonim válasza:
Legjobb esetben csak tini lázadásból összefekszenek a város Csanádjával és ott maradnak pár napig, legrosszabb esetben pedig a fentiek.
2019. szept. 28. 15:12
4/9 anonim válasza:
mert a sok ostoba, szexmániás, frusztrált, féreg pasi dühös rájuk, amiért nekik "nem jár nő", és bosszút állnak, megerőszakolják őket stb..
2019. szept. 28. 15:42
5/9 anonim válasza:
Mert bàrki autójàba beszàllnak, úgy hogy nem is ismerik az illetôt. Sajnos naivak. Nekem nincs gyerekem, de ha lenne ilyen alapvetô dolgokra megtanitanàm hogy ilyeneket ne csinàljon. Plusz követném a mobiljàt, mindig làssam merre van.
2019. szept. 28. 15:50
6/9 anonim válasza:
Az esetek 99%-ban gyerekotthonból szöknek meg roma lányok és általában a gázsdójukhoz költöznek.
2019. szept. 28. 15:51
7/9 anonim válasza:
Lehet hogy sorozatgyilkos szedi az áldozatait.
2019. szept. 28. 16:45
8/9 anonim válasza:
Vagy ha nem lapáttal ütni valóban ronda, elkapják és viszik prostinak vagy szex rabszolgának. Utóbbi gazdag körökben elég szépen virágzik, volt is erről botrány nem rég.
Azt hozzá tenném a cikkhez, hogy nem csak saját "használatra" tartott lányokat. És köpni akart. Aztán véletlen öngyilkos lett. Azóta meg elég nagy a csend és az valahogy nem sokakat érdekel, hogy még hány ilyen Epstein van. Akad. Szerintem Dubaiban is körül lehetne nézni ez ügyben de hát pénz beszél, ugye. Az arab országokban a nő amúgy se ér emberileg sokat.
Ez az ágazat elég ősi, igény is mindig lesz rá és néhol pénz is. Valahonnan meg lesznek lányok is.
2019. szept. 28. 17:33
9/9 anonim válasza:
Meglepődtem, hogy csak a 8. válaszban említették először a kényszerített prostitúciót, pedig ez az egyik leggyakoribb ok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!