16 éves vagyok, szerintetek a mai fiatal lányoknak miért inkább a 0 IQ-val rendelkező, vékony, vagy kockahasú, paraszt fiúk jönnek be?
Mindenkinek más az esete, az kérdés, hogy a tipikus "divat kapcsolatok" mennyi ideig élnek.
Nekem nem jönnek be a tipikus SWAG, páwa fiúk, ha valakinek igen, örüljön, innenből könnyen találhat sokat.
Akikről írták, tudni lehet, hogy kikre gondolsz, de ezeken a külsőségeken kívül lehet, hogy amúgy jó emberek, akiknek megéri a társasága. Magadról nem írtál szinte semmit.
16/L
Köszönöm az általánosítást.
Tudod az a helyzet, hogy csak mert az ellentettje lennél az általad utált srácoknak, nem oldasz meg semmit.
Nekem is visszataszító, amit némelyik (nem összes!) művel viselkedés címszó alatt.
nem a kiló a lényeg(nyilván 20-30kiló fölösleg az igenis számít) de az ilyen 1-2 rohadtul nem.
Pontosan azért mert parasztok,de nem is így fogalmazok..inkább csipkeledő , rosszfiúk, akik kiállnak magukért.Te csak azért látod parasztnak ,mert az egód bedumálja neked.Ha kedves törődöm vagy aki bármit megcsinál 1 lányért azzzal csak azt közvetíted hogy egy papucs vagy aki bármikor ugráltatható. semmi kihívás nincs benned egy lánynak.
Nekem pont hogy a macisabb testalkatú fiúk tetszenek. :)
Ne általánosíts, mindig van kivétel! Próbálj máshol ismerkedni, kicsit zökkenj ki a megszokott helyről. :)
17L
Nem is a kilók a lényeg, de én ránézek egy srácra aki harisnya feszességű farmert hord köldökig kivágott pólóban vagy ami amégjobb öltönyzakó szakadt farmerrel (igen, ez egyszer tényleg szembejött) és elgondolkozom hogy.... velem van a baj hogy szerintem ez brutál ronda stílus?
Na persze a lányoknak is vannak hülyeségeik nehogy azt higyjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!