Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Melyiket preferáljátok jobban?

Melyiket preferáljátok jobban?

Figyelt kérdés
A netes, vagy a személyes ismerkedést?

2019. szept. 21. 20:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem ismerkedtem neten, és nem is tervezem.

Volt olyan jó ismerősöm, akivel egy évig csak neten beszéltünk, mielőtt személyesen találkoztunk volna, de vele úgy akadtam össze, hogy sok IRL közös ismerősünk volt, és pont ugyanabba a speciális élethelyzetbe kerültünk, úgyhogy tudtuk egymást segíteni. De ez kivételes helyzet volt.

2019. szept. 22. 08:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én annak látom a legtöbb értelmét, ha valakivel személyesen megismerkedik az ember, és utána interneten tartják a kapcsolatot. Így egyre jobban megismerhetik egymást, és egyre több és jobb dolgokkal foglalkoznak közösen is! Ez lenne szerintem a legjobb kapcsolat.

Az emberiség már létrejötte óta, személyesen ismerkedik, az internet erre csak rásegít, HA TUDOD kivel kommunikálsz!

Bár jó ötlet az is hogy neten talàlj valakit, barátot, ismerőst, tanárt, de az hogy abból személyesen is jó kapcsolat alakuljon ki, ahhoz nagyon sok mindennek, stimmelnie kell! Ez a személyes tapasztalatom.

2019. okt. 1. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!