Lányok akik járnak műszempilláshoz, ti hány mm-es műszempillát szoktatok rakatni? A kissebbet vagy a nagyobbat preferáljátok jobban? Én olyan közepes méretűt szeretnék, ami nem túl feltűnő, de azért jól észrevehető
Figyelt kérdés
2019. márc. 25. 14:05
1/6 anonim válasza:
Én 14-15mm est szoktam rakatni és a nagyot preferálom.De ami még fontos volt már nekem olyan 15mm is ami tök természetes volt mert nem rakattam vastagot.Tehát ha természeteset szeretnél akkor olyan 12-13 mm és azt hiszem a 0.15 ös a legvekonyabb szálú.Ezen kivul még ivet is kell választani ahol a D a legkunkoribb leggöndörebb .
2/6 anonim válasza:
Javítom ,bocsi 0.10 es a legvekonyabb vastagság.
3/6 anonim válasza:
Nem te döntöd el, a saját pilládhoz fogja igazítani. 1mm-nél nem hosszabb nem lehet a műpilla a sajátodtól. Így nem töri le a pillád és nem fogsz hülyénk kinézni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nemtudom, te milyen szempillásnál voltál, de igenis eldöntheted mekkora legyen. Nem ez volt a kérdés. Ha érdemleges választ nemtudsz adni, akkor bölcsebb leszel, ha csendben maradsz.
2019. márc. 25. 20:57
5/6 anonim válasza:
Jó hát akkor törjenek le a pilláid, bocs hogy próbáltam tanácsot adni.
6/6 anonim válasza:
Én 1D-set hordok, ha nincs nekik, akkor 2D-set tesznek fel; bár az kevésbé természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!