Marvel vagy DC-t preferáljátok jobban? Egy esetleges összecsapásban a Bosszuállók vagy az Igazság ligája nyerne?
A Bosszúállóknak több tagja van, így jelenleg ők, de ez azért buta kérdés, mert mindkét csapatnak többféle felállása volt, különböző erőszintekkel.
Mivel én mindkét cégtől rengeteg képregényt olvasok, ezért azt kell mondjam, ezen a szinten egyenlőek. Mindkét oldalon vannak érdekes történetek és karakterek, és ugyanúgy előfordul egy kisebb eresztés. Szóval képregényeknél egyenlőek, és mindkettőt ugyanannyira preferálom.
Animációs téren (sorozatok és filmek) a DC köröket ver a Marvel-re.
Videójátékok terén is ugyanígy látom, az Arkham játékok nagyon jók.
Filmek (MCU és DCEU) terén abszolút Marvel, a DC nagyon rosszul kezdett építkezni.
Sorozatok terén a DC felé hajlok, főleg a Smallville, a Gotham és a Constantine miatt.
én meg pont hogy ellenkezőleg gondolom az utolsónál :(
Nekem a DC szuperhősök voltak gyerekkorom kedvencei, én pl nem is ismertem a filmekig vasembert meg amerika kapitányt.
Mostmár egyiket sem szeretem. A DC a sorozatokkal nekem nagyon elrontotta az élményt, szerintem nagyon színvonalon aluli, tömegsorozatok lettek (zöld íjász, flash stb...) Míg a marvel filmeket nagyon jól megcsinálták de mostmár az is ellaposodik.
Eleinte imádtam őket de mostmár az is csaka pénzről szól és nagyon csak ezt látom benne.
A DC filmek közül a Csodanő rettenet jó lett, de a többi a "tipikus" DC színvonal lett :(
Mindkét oldalon vannak istenek meg gyenge szereplők is, szóval szerintem 50-50. Hogy melyiket preferálom? Amelyik jobb filmet csinál. Volt a DC-nél nagyon jó film is (Aquaman, Wonder Woman), meg pocsék is (Batman vs. Superman), de a Marvelnél is vannak rosszabb filmek meg nagyon jó filmek. De miért is kellene választani.
Ugyanakkor igaza van az egyesnek is, most már kezd sok lenni, bőven elég volt ennyi film, abbahagyhatnák egy időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!