Miért ekkora birkák az emberek?
Azt már lassan kezdem megszokni, hogy a kártyával fizetés még mindig valami sötét mágia az emberek szemében, és mikor a Sparban vásárolok, előttem 10-ből emberből minimum 7 készpénzzel fizet, aztán mindig megy a szájtépés, hogy nincs apróm, nagy címlet, túl sok apró stb. Én meg csak ott állok és nézem az embereket...
Erre most bevezették az önkiszolgáló pénztárakat, természetesen úgy, hogy készpénzt (érme és papírpénz) is elfogadjanak. Erre ma este mit látok?
Egy pénztár nyitva mögötte hosszú sor, mellette egy négyes önkiszolgáló pénztár (1 rendes pénztár helyére 4 önkiszolgáló fér be), ott meg csak 1-2 ember lézeng. Én csak örültem, mert 2 perc alatt végeztem, még mások negyed órát álltak ott, kifele menet még egy vigyort is megeresztettem a sorban állókra.
De azért valahol szomorú is ez szerintem...
Ennyire ijesztő lenne egy önkiszolgáló pénztár?
Félnek az emberek használni?
Inkább negyed órát állnak sorban, mint MEGPRÓBÁLNI egy önkiszolgáló pénztárat?
Nem értem, nem értem.
"A bankkartyas fizetest regisztraljak a multicegek es listazzak egy adatbazisban amit odaadnak a mesterseges intelligenciajuknak ami azoknak a segitsegevel tervez nekik egy tervet hogy elerjek az onzo es gonosz celjaikat."
Önző és gonosz céljaikat? Mint például? :D
Elkapni és megfőzni a Hupikék törpikéket?
Mint gondolsz ki üzemelteti ezt az egészet? A csúf gonosz Hókuszpók? :D
Egyébként nekem nincs semmi titkolnivalóm, tudhatja bárki mit mikor mennyiért vásárolok, nincs benne semmi titok.
Én utálom az önkiszolgálót. Hiába a modern redszer, valahányszor megpróbáltam telefonnal fizetni az önkiszolgálónál, a tuskóban rendszeresen "váratlan ellenőrzést kaptál" felirat volt a képernyőn, mint mindenki másnak aki így fizet.
Akkor szólnom kell egy unott arcú, flegma alkalmazottnak, aki nagy pofavágások közepette (csapkodásokkal kísérve) elintézi nekem, hogy tudjak haladni. Ha veszek 1 üveg bort, akkor megint segítséget kell kérnem.
Ráadásul sokszor kidobálja az érméket (több helyen is előfordult) és a papírpénzt is néha kilöki.
A kasszánál meg nincs ez a szarakodás, kipakolok a szalagra, odaadom vagy a bankkártyát vagy a pénzt vagy lehúzom telefonnal és kész is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!