AbysmalChaos kérdése:
Megakar ölni valakit?!
Figyelt kérdés
Nem akarom részletezni de instagramon beszéltem vele 20 kmrre lakik küldd kivégzős videókat stb... és azt mondja meg fog ölni valakit elvileg kutyát már ölt meg azt is mondogatja hogy be akar menni egy kórházba vagy valahova és megölni mindenkit. mit tegyek?2019. szept. 9. 18:13
21/24 anonim válasza:
ezt rendőrségen kell jelenteni.
Beszélj a szüleiddel, és együtt menjetek be feljelentést tenni.
22/24 anonim válasza:
Szerintem jelezd a rendőrség felé az esetet. Ha tényleg beváltaná a fenyegetőzést az illető, akkor azzal kell tovább élned, hogy tehettél volna valamit ellene de nem tetted meg és emiatt esetleg emberek haltak meg.
23/24 anonim válasza:
Szólj szülőknek, szerez bizonyítékot (ha van mondjuk hangfelvétel vagy valami üzenet amiben ezt mondja akkor már meg is vagy), aztán menjetek rendőrségre. Inkább áruld el a barátod és töltsön 5 évet pszichológusnál vagy börtönbe mint hogy megöljön egy másik embert/embereket aztán öngyilkos legyen. Kb ennyi szerintem, neked meg nem kell félned mert az ilyet nem szokták megúszni. Remélem tudtam segíteni, ha nem akkor kuglóf
24/24 anonim válasza:
Nem veszitek észre, hogy full kamu a kérdés?,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!