Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megakar ölni valakit?!

AbysmalChaos kérdése:

Megakar ölni valakit?!

Figyelt kérdés
Nem akarom részletezni de instagramon beszéltem vele 20 kmrre lakik küldd kivégzős videókat stb... és azt mondja meg fog ölni valakit elvileg kutyát már ölt meg azt is mondogatja hogy be akar menni egy kórházba vagy valahova és megölni mindenkit. mit tegyek?

2019. szept. 9. 18:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért egyáltalán nem vicces dolog. Elég idióta lehet, ha ilyennel viccel, meg az inditó reakcióját akarja látni. Ezzel manapság nem jó szórakozni. Volt már rá példa, hogy aki ilyennel viccelt, az tényleg meg is tette. NAgyon sok zavart elméjü ember van. Èn szerintem ezt a rendörség tudására kellene hozni. Ha csak viccel, akkor meg majd tanul belöle.
2019. szept. 9. 18:46
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ajánl neki egy 3 méteres kötelet is. Én ezt tenném.
2019. szept. 9. 18:48
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezted mit tegyél, de gondolom még most sem szóltál a rendőrségnek...
2019. szept. 9. 19:20
 14/24 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok szerinted tudom mi a helyes ilyenkor?
2019. szept. 9. 19:20
 15/24 A kérdező kommentje:
és a veszély nem jelenleg van hanem jövőben fogja megcsinálni ha megcsinálja
2019. szept. 9. 19:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal rendőrség! Email üzenetben is tehetsz feljelentést, nem is kell odamenned. Írd le benne, amit tudsz az illetőről, hogy azonosítható legyen. Hidd el, jobb, ha vaklárma, mint ha nagy baj lesz belőle.
2019. szept. 9. 19:34
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen is bemehetsz a rendőrségre és megmutathatod nekik. Vagy szólsz a szüleidnek. Utána pedig azonnal befejezed vele a kommunikációt.
2019. szept. 9. 19:57
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

és a veszély nem jelenleg van hanem jövőben fogja megcsinálni ha megcsinálja

Kösz bzmeg, szeretnék azért holnap is élve kijutni a boltból. ...

2019. szept. 9. 21:47
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

16 éves is tehet feljelentést. Csak minél hamarabb! Most kell hogy elkapják, nem kell megvárni a "jövőt" amikor megteszi.

Legalább írd már le, melyik megyében lakik az az örült. Szeretném tudni, kell-e aggódnom.

2019. szept. 9. 22:21
 20/24 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet elviccelni, nem komolyan venni. Akiről írsz az egy mentálisan beteg ember, és csak egy szikrán múlik, hogy robbanjon, szerintem névtelen feljelentésben jelezd a rendőrségnek, hogy miket tervez, linkelve a fenyegetőzéseit.

Erről S. Ábele esete jut eszembe:

[link]

2019. szept. 10. 02:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!