Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy csináljam, hogy jó legyen?

Hogy csináljam, hogy jó legyen?

Figyelt kérdés

Nemtudom ennyire jó ötlet ezt a kérdést ide feltenni, de mostanában rengeteg rossz jött az életembe, és rájöttem hogy a probléma okozója én vagyok. Igazából egy 17 éves lány vagyok akinek barátja van és társasága.

A nyár folyamán rengetegszer voltam kiakadva felesleges dolgok miatt, és hisztiztem, veszekedtem. A társaságom nem bírta tovább. Most jutottunk el arra a szintre hogy a kapcsolatom függ már az egészen, egyszerüen megkomolyodtam, és nemtudom elengedni magam, nemtudom nem komolyan venni a poént nemtudok viccelődni, mit tegyek, hogy megszünjön, és hogy jól érezhessem magam végre? Akik jönnének okoskodni azoknak üzenem, hogy nem a társaságommal van probléma, hanem az én viselkedésemmel, hogy mindenen felkapom a vizet, és hiszizek. Segítsetek, hogy segítenétek magatokon ha ebben a helyzetben lennétek?

17l.

2019. szept. 4. 22:38
 1/4 anonim válasza:
Probalj meg ellazulni. Ha ez nem megy, lehet h mar nem valo neked aza tarsasag.
2019. szept. 4. 22:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából nekem a legnagyobb bajom hogy magamra veszem a dolgokat, és nem akarom
2019. szept. 4. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:

És mi van akkor, ha sem veled nincs baj, sem a társaságoddal?

Nem vagy véletlenül introvertált? Akit kimerít ez a társaság, és kimerültségedben teszel olyan dolgokat, amiket nem szeretnél?

Gondolkodj el most úgy nagyáltalánosságban, hogy mik azok a dolgok, amiktől feltöltődsz, és mik amiktől lemerülsz.

Nem vágynál inkább mélyebb-értelmesebb-megértőbb társalgásra, mint a felszínesség és csesztetés?

Amúgy pedig nyilván tini vagy, a hormonjaid szórakoznak veled. Így nehéz uralkodni az érzelmeiden. De ha ilyen állapotba jössz, akkor jobb otthagyni a társaságot egy ürüggyel. Nagyon stresszes, és nem tudod kiismerni magadat. Idővel beáll majd az állapotod, és lehiggadsz. Addig is javaslom az egészséges étrendet, kerüld a cukrot, feldolgozott szénhidrátod, fehér lisztes dolgokat, sportolj! Utóbbi főleg jó, hiszen fizikálisan kimerít, így nem lesz energiád hisztizni 😀

2019. szept. 5. 11:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2019. szept. 6. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!