Új városba költözéskor hogy szereztetek új barátokat?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem Budapestre, és egyelõre elég magányosnak érzem magam, szeretnék új barátnõket/ barátokat szerezni. Sajnos a munkám nehezíti ezt, mert nagyrészt home office. Tudtok adni pár tippet? :)2019. szept. 1. 13:40
2/9 anonim válasza:
Én is friss Budapesti vagyok,üdv a klubban!:D
Amúgy szórakozóhelyekre nem szeretsz járni?Abból van elég Budapesten,egész kultúrált helyek is.
Vagy például olyan klubok is vannak,ahol lehet társasjátékozni,ott is lehet új embereket megismerni.:)
3/9 anonim válasza:
El fognak teged terelni rossz utra. Csak figyelj oda kivel baratkozol. Pl a bulikbol egyaltalan nem szabadna.. talan munkahely vagy a kozeledben lakok, a kutyasetaltatos nok :) ne eroltesd ki fog alakulni. En 3 eve koltoztem, osztalytarsakbol van 1-2 de egyebkent nem foglalkozom senkivel (ez mar az en gondom) te biztosan baratkozos, extrovertalt lehetsz :)
4/9 anonim válasza:
Dürer kert, Kobuci, Barba Negra, szórakozó helyek, igényesebb pubok. Mondjuk azokat én pont utálom, a régi krimókat csípem. De embere válogatja.
5/9 anonim válasza:
ha nyitott vagy rá: társasklubokban elég nyugis emberek szoktak lenni.
6/9 anonim válasza:
Egyetértek az előző válaszolókkal. Még ha nem is vagy az a fajta, aki szívesen elmegy ilyen helyekre, biztos vagyok abban, hogy akad olyan koncert, előadás, közösségi tevékenység (példának okáért múltkor belefutottam ilyen mosható betét varrás dologba, szóval egész érdekes pár órás dolgokat is lehet találni), társasjáték, bemutató, dürerben is mindenféle esemény van, vagy akármi, ami felkelti az érdeklődésed, facebookon rengeteg ilyen eseményt tudsz találni. És még ha úgy is érzed, hogy nem vagy ilyen dolgokra annyira kapható, ha elmész biztos! hogy találni fogsz szimpatikus embereket, akik nyitottak is, és máris haverkodni fogtok. A legapróbb szándékkal is odamehetsz leszólítani valakit, meglepődnél sokan milyen jól és kedvesen reagálnak, ez saját tapasztalatom nekem is. Csak legyél közvetlen, kedves és őszinte és a barátok szerzésével egy ekkora városban nem lesz gondod. Sok sikert!
7/9 Metionin válasza:
Keress a hobbidhoz kapcsolódó programokat.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tipepeket, nagyon kedvesek vagytok :) Ha valakinek van kedve ismerkedni barát(nõ)ileg, írjon amúgy :)
2019. szept. 1. 17:22
9/9 anonim válasza:
Szia
Mesélsz magadról?
Szívesen megismernélek
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!