Ti hogy szereztetek barátokat, miután elköltöztetek?
Szerintem a hobbijaid tokeletesek kezdo temaknak beszelgetesnel, de nem tul tarsasagi tevekenysegek.
Talan a kirandulassal lehetne kezdeni valamit, rengeteg szervezett program van a harmashatarhegy megmaszasatol a kekesig, de biciklivel surun mennek leanyfaluba is.
En gordeszkazom fuvezem es vedelem a sort, nekem meg az a bajom, hogy nem soha nincs ures gordeszkapalya..
Első vagyok.
Na akkor kezdjuk:
Airsoft
Kocsmasport
Tomegsport
Park iszogatas
Hajokazas
Falmaszas
Hirtelen ennyi jutott eszembe amit csinalni szoktam.
F23
Igényes baráti kör kialakításához a legjobb, ha elkezdesz táncolni. Salsa, bachata, kizomba van a tipikus táncos bulikban, jó helyeken vannak, a hét minden napján, Ilyen helyeken mindenki normális, nem szokás inni.
Sok a táncos wellness hétvége, tábor (síelés, balaton, tengerpart)...
Falat mászni én is most kezdek, lett is egy partnerem, remélhetőleg a héten már nem mondja le :) És köszi az egyéb tippeket is.
Hát a tánccal egyre jobban kacérkodom, azt hiszem, elkezdem. Ezek szerint ott is lehet közösséget, barátokat találni?
Igen, pl. egy tavaly nyári balatoni tábor mókái:
De a PAW-ok a legjobbak
Az egyetemről lett egy-két jobb barátom, illetve a szomszédainkkal lettünk nagyon jóban. A páromnak pedig sok gyerekkori barátja lakik Budapesten, velük is összejárunk olykor. Mondjuk hogy őszinte legyek az nekem sokszor inkább kín.
Egyébként a munkahely az első számú, ott a legkönnyebb ismerkedni és új barátokat szerezni, aztán már gyűrűdzik a dolog. Mi pl. negyedévente elmegyünk valahova kirándulni 10-12 fős céges társasággal. Csapatépítés, szigorúan céges ügy mentesen.
Én is hasonló korú csaj vagyok, üdv a klubban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!