Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti hogy szereztetek barátokat,...

Ti hogy szereztetek barátokat, miután elköltöztetek?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem Budapestre, végre lesz is egy kis szabadidőm, és azon gondolkodom, hogy milyen programokkal tudnám meggyorsítani az új barátok szerzését. Eddig neten írogattam emberekre, de nem bizonyult túl sikeresnek, inkább élőben kellene. Sok minden érdekel: filmek, könyvek, kirándulás, színház, biciklizés. Ti hol találtatok új barátokat? 27 éves lány vagyok egyébként, ha ez számít. Köszi előre is a válaszokat :)
2018. jún. 19. 21:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Jó, hát a sör meg a fű nálam sem hibádzanak, nyugalom..."

Javaslom a drogosokat, akik az utcán ténferenek belőve, vagy a kocsmákat. Biztos sikert aratsz. Nem fogsz kiválni tőlük...

2018. júl. 15. 10:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Kezét csókolom utolsó, önnek nem szűk a világ egy kicsit?
2018. júl. 15. 12:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Szűk? Csak mert nem drogozom és nem iszom?
2018. júl. 15. 19:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Inább azért mert csak egy réteget soroltál fel a "drogosok és alkoholisták" közül.

Ha ezt kell látnod minden nap akkor sajnállak, de közben meg valahol a te hibád is.

Létezik kulturált drog és alkoholfogyasztás.

2018. júl. 16. 09:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Kultúrált drog és alkoholfogyasztás...Még a kultúrált alkohol oké, de a drogfogyasztás...na ne, ezt sem gondolhatod komolyan?
2018. júl. 16. 09:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem fogok ezen veszekedni, legyen igazad.
2018. júl. 16. 10:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Te kezdted...
2018. júl. 16. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!