Sokszor vagy úgy hogy meginnál egy pohár bort/sört, de nincs kivel?
Figyelt kérdés
Vagy random átugorni valakihez iszogatni picit,de nincs kihez ?2019. aug. 31. 01:00
1/13 anonim válasza:
Amióta szétszéledt a baráti köröm jelentős része, azóta igen :/
5/13 A kérdező kommentje:
:) aranyos válaszok ,de tényleg érdekel ki hogyan érzi ezt a témát .. Én egyedül is megiszok itthon mondjuk 3 sört,de néha jobb valakivel együtt...
2019. aug. 31. 01:22
6/13 anonim válasza:
Sosincs ilyen. Inkább a minek?? Alkoholtól ugyan könnyebben elalszom, de utána szarul ébredek. Bor felk_rja a gyomorsavamat, egész másnap éget. Sörtől 5 percenként hugyozni járok. Semmi értelme.
Pedig szeretem nagyon sört is, bort is. Régebben kortyolgattam... netezéshez, filmezéshez, vagy csak napozás-relaxálás mellé. Jó volt 🙂 ha a testem bírná még, ma is csinálnám néhanapján 🙂 csak én magam kellek hozzá. Senki más.
7/13 anonim válasza:
Én is általában itthon iszom, de néha ha olyan a hangulatom elmegyek egy jó pubba. Igaz kicsit messzebb van, mint a helyi késdobáló, de legalább normális társaság van és csinos kiszolgáló lányok.
8/13 anonim válasza:
Bárcsak valaki más is úgy rajongana a dzsúzokért mint én, nem érdekel az alkohol.
9/13 anonim válasza:
Nekem mindig az volt a bajom, hogy piálni akartak menni a barátaim, én meg nem.
10/13 anonim válasza:
Otthon egyedul is tudok vodkat inni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!