SEGÍTSÉG mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hol is kezdjem?
Tegnap szakítottam a barátnőmmel és egész nap ideges voltam ez miatt és összevesztem a legjobb barátommal és azota nem hajlandó beszélni ő sem velem! Nem akarom őket elveszíteni.
És végre az igazi problémázo értünk amihet segítséget szeretnék kérni!
Szomjas vagyok! Mit tegyek? 😶
Csak poén!! Mármint a fenti!! Tényleg szomjas vagyok! SEGÍTSÉG!
18F
2018. szept. 20. 18:45
1/7 anonim válasza:
Mi van? Mi a poén? Mi a kérdés?
3/7 anonim válasza:
szivjal inkabb levegot, abba van oxigen ami az agyadnak jot tesz, hatha legkozelebb nem termel ki magabol ilyen hulyesegeket:'D meg igyal persze
4/7 anonim válasza:
Kegyet Tim Géstíges!! <-------- (Megfordítottam!:))
Hát mondjuk van víííz... :)
5/7 anonim válasza:
csapból igyál,vagy üvegből,vagy forrásból, vagy van az a tisztító. Tehát lehetőleg ne a budiból meríts!
6/7 anonim válasza:
*Vagy mondjuk a szomszéd nénitől is kérhetsz, ha ő sem a budiból merít; és nálatok pl el van zárva. Ő lehet, hogy még szörpöt is ad.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tényleg jobb lett miután ittam!!!!! Nem is gondoltam volna hogy ennyire fontos!
2018. szept. 21. 06:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!