Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Rosszul érzem magam amiért...

Rosszul érzem magam amiért nem cigizek, drogozok, iszom. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Mindig is úgy voltam vele, erre is neveltek, hogy nem szabad ilyesmiket csinálni, csak ártanak nekem és egészségtelenek de most nagyon elbizonytalanodtam. Már cigizni cigiztem többször is, inni is iszom társaságban, szóval nem vagyok én sem teljesen ártatlan. Arról van szó, hogy egyáltalán nem kívánom az alkoholt, cigizni sem szeretnék, vizipipázni sem, a fűtől például egyenesen rosszul vagyok ha szóba jön. A kérdést azért írtam ki, mert a közösségi médiában most a drogok annyira fel vannak kapva, szinte úgy érzem, hogy mindenki csinálja csak én nem. Hogy én vagyok az ünneprontó és a szar ember.

Eddig nem foglalkoztam ezzel, de úgy alakult hogy a párom cigizik, iszik is gyakran és drogozott is rendszeresen (megkértem, hogy ezt ne csinálja és elvileg ezt már abbahagyta, de hiányzik neki, veszteségnek fogja fel) ezért mostanában többször rágodom ezen. Emiatt is úgy érzem magam mint valami rossz anya, vagy nem is tudom. Nagyon érzékeny téma ez nálam. Pedig tényleg nem a másik véglet vagyok, egyszerűen csak nem szeretném tönkretenni a tüdőmet, nem szeretem a cigi szagát és idegenkedem attól, hogy valaki "drogos". Teljesen reménytelen vagyok? Mit kéne tennem szerintetek?

17/L

2019. aug. 23. 10:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
45%
Most azt akarod hallani, milyen átlagon felüli vagy? Van egy rossz hírem... :D
2019. aug. 28. 09:57
 22/23 anonim ***** válasza:

De imádom ezeket önszopó kérdéseket :DDD

Elmondanam neked, hogy az alkohol az egyik legkönnyebben elérhető es legartalmasabb drog. :)

2019. szept. 16. 20:12
 23/23 anonim ***** válasza:
átlagon felüli vagy
2023. dec. 19. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!