Gólyatáborban nem ismerek senkit?
Figyelt kérdés
Szoval az van hogy most mentunk golyataborba nyiregyhazara es en szoszerint nem ismerek senkit. 3 random emberrel vagyok egy szobaban de ok tokre elvannak en neg nem tudok nagyon mit csinalni csak a szobaban telefonozni es sirni merr mar nagyon haza szeretnek menni. Mit csinaljak? Esetleg mondhatnam hogy szarul vagyok nagyon es hazakuldenek de nagyon draga volt es nem akarom hogy a szuleim foloslegesen dobjanak ki ennyi penzt. Viszont nekem ez a baratkozas nem megy mert mindenmi mas mar ismeri egymast es en csak egy egyszeru kivulallo vagyok. Nem is birok senkihez se odamenni mert amint megszolalok elbogom magam.2019. aug. 13. 19:11
1/4 anonim válasza:
De muszáj leszel odamenni, elvégre ez a gólyatábor célja. Annak semmi értelme, hogy nyomkodod a telefont.
2/4 anonim válasza:
Próbálj csatlakozni egy társasághoz, akik ismerik egymást. Valakik biztos bevesznek maguk közé, ha elég kitartó és szimpatikus vagy.
3/4 anonim válasza:
Először is nyugi, ne stresszelj az ismerkedésen, mert attól csak rosszabb lesz. Hidd el tudom, én is ilyen vagyok.:D
Nem muszáj a szobatársaiddal ismerkedni, gondolom vannak csapatépítő feladatok meg más programok is. Szóval csak mászkálj, és ha szimpatikus embert/csoportot látsz akkor csatlakozz hozzájuk, próbálkozz akár többször is, biztos vagyok benne hogy megtalálod a neked való embereket:) Ha már egyszer kifizettétek akkor kár kidobni a pénzt, hozd ki a legjobbat ezekből a napokból, fel a fejjel:)
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat😄 Vegul sikerult odacsapodnom egy tarsasaghoz:)
2019. aug. 14. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!