21 évesen kitaláltam, hogy programozó akarok lenni, de középiskolában nem tanultam, matekból végig 2-es voltam. Akkor erről már lekéstem?
Figyelt kérdés
2019. júl. 15. 22:29
1/14 anonim válasza:
Más embert meg súlyos baleset/trauma ért, mégis taplra állt.
3/14 anonim válasza:
Semmi sem lehetetlen, akarat és tenni akarástól függ az egész, sok sikert :-)
4/14 anonim válasza:
Igen, már csak azért is mert jó programozó abból lesz aki tanulás nélkül is jó matekból
5/14 anonim válasza:
nem, a programozásnak is vannak olyan részei ahol minimális matekra van szükség, persze sok elmélet megértéséhez elengedhetetlen a matek
6/14 A kérdező kommentje:
De hogy kezdjem?
El kéne kezdeni matekot tanulni,hogy újra tudjak érettségizni matekból és bekerüljek mérnökinfóra
2019. júl. 16. 03:12
7/14 anonim válasza:
Hát akkor hajrá. Az egy dolog, hogy csakúgy kitaláljuk, mik akarunk lenni, de azért tenni is kell ám. ;-]
8/14 anonim válasza:
Magántanár, aki segít matekban.
9/14 anonim válasza:
Nem késtél le. Suliban miért nem tanultál matekot?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..
10/14 A kérdező kommentje:
Középiskokában még nem érdekelt a tanulás,szartam bele a nagyvilágba.Aztám érettségi után találtam ki,hogy egyetemre akarok menni és tanulni akarok.Elmentem egy gazdaságis foszkra,ez viszont nem az én világon,de az informatika érdekesebb
2019. júl. 16. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!