Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanévzárónak van bármi értelme...

Tanévzárónak van bármi értelme? Nem mentem el és akkor mi van bizonyítványt akármely szerdán megkapom ügyeletei időben 1 perc alatt

Figyelt kérdés

Van aki meg tudja mondani a tanévzárónka mi értelme? 40 fok, az igazgató egy órát pofázik a kutyát se érdekli, mindenki az óráját nézegeti, mert senkit más nem érdekel cska az hogy megkapjuk a bizit. Ha megkapjuk 5 perc és ott se vagyunk.

Én idén el se mentem a tanévzáróra, nem állok én ott 1 órát a semmire, bementem másnap a titkárságra és 1 perc alatt a kezemben volt a bizi. A kutya se kérdezte miért nem voltam.

Mi értelme a tanévzárónak?

Mert a tanévnyitó az lehet más. Annak se sok értelme, de az új tanulók esetleg kapnak 1-2 instrukciót. A régi tanulóknak persze itt sincs értelme.

De a tanévzárónak értelme mi?

2019. jún. 20. 06:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs értelme, nalunk mindig az unnepsegen rosszul lett valaki a tömeg miatt :D

Sajnos egyszer én is ...

2019. jún. 20. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!