Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egykori általános iskolai...

Egykori általános iskolai bántalmazók! Megbántátok már, hogy az áldozattipus osztálytársatokat vertétek, megaláztátok?

Figyelt kérdés
Ha nem, miért?

2019. jún. 20. 06:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

9. Jajj hagyjuk már :D Persze, majd a következő az lesz, hogy a kis szadista görcsöket, akik szivatják az osztálytársukat, majd szentté avatjuk és őket nyilvánítjuk áldozatnak. Szerintem koránt sem ez az általános, hogy az egyik suliban valaki "alfa" és csúfol másokat, aztán átmegy egy másik suliba, ahol meg pont őt fogják csesztetni. Általában nagyon is éles a hatás a bántók és a bántalmazók között, mivel akik másokat bántanak, olyan személyiséggel, karizmával rendelkeznek, ami a többieknek imponál, míg akit bántanak, az nem, sőt, sok esetben már a testbeszédéből le lehet olvasni, hogy nincs sok önbizalma, nem szeret a középpontban lenni, nem mer kiállni magáért, stb...

Ha téged nem bántottak volna a másik iskoládban és nem élted volna át ugyanazt, mint ő, szerintem a mai napig sírva röhögnél azon a szegény lányon, akinek pokollá tetted az életét.

2019. júl. 28. 13:38
 12/12 anonim ***** válasza:
73%

kapcsolódó...

én az öcsémet gyötörtem éveken keresztül. vertem, szavakkal aláztam, ahol csak lehet...

ma már nagyaon nagyon bánom mert tudom hogy milyen sebeket okoztam neki, de nem kértem azóta sem elnézést. nem tudok...

miért csináltam? akkor csak szimplán dühös voltam rá és gyűlöltem de ma már tudom hogy a szüleink generálták ezt , megkülönböztetttek, őt jobban "szerették" és én féltékeny voltam.

rajta vertem le a port amiért szüleim nem szerettek.

sajnálom. bárcsak jóvá tehetném de nem tudom. hozzájárultam a súlyos lelki sérüléseihez.

ezt egy gyerek nem fogja fel, nem látja át. csak kegyetlen, mert tehetelen és kiszolgáltatott a család érzelmi dinamikájának.

hát ezt osztja néha az élet

2019. aug. 7. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!