Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Most mit tegyek?

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ma az iskolában még egy utolsó "diákcsínyt" műveltem. Mivel jövőre egy másik iskolába megyek. Mielőtt az iskola buszra felszálltam volna,bementem a portára és bemondtam a hangos bemondóba azt hogy: "Hölgyeim és Uraim,kapják be a Gyulaim!". Ezek után egyből 5 tanár futott utánam a buszra és miután lecibáltak a buszról bevittek az igazgatóhoz. Az igazgató közölte velem hogy tájékoztatómat elkéri és értesíti benne szüleimet és következő Iskolám igazgatóját a történtekről. Továbbá azt is mondta hogy be ne tegyem a lábam ebbe az iskolába többé és hogy holnap évzárón ne jelenjek meg. Aztán mérgesen hazazavart. Végül is az ellenőrzőmet nem kapta meg. De most mit tegyek hogy ennek így híre terjed? És hogyan mondjam el a szüleimnek? Attól félek hogy holnap be kell mennem bizobyítvány osztásra és az ofőm elárulja szüleimnek és más szülőknek tettemet. Mégis mit tegyek? Tudom,tudom,de erre nem gondoltam hogy ez lesz a dolgok következménye. Nem akarok szüleimnek rosszat okozni ezáltal.

2019. jún. 14. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

lol. Leülsz szüleiddel és elmondod őszintén, mi volt. Csendesen kivárod, hogy megmossák a fejedet. Utána felveszik az igazgatóval a kapcsolatot.

Ha az igazgató eltiltott a biziosztástól, nem kell bemenned; szólj erről is a szüleidnek, hogy valamelyikük menjen be.

2019. jún. 14. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kerj elnezést az igazgatótól. Mond el, hogy viccnek szántad, és megbántad. Siman megenyhül az igazgató, hidd el. Én már 30-on túl vagyok, es hidd el a felnőttek nem tudnak sikáig haragudni a gyerekekre, akkor se ha az 10 vagy akár 18 éves. Amúgy 17 évesen a gimiben utolsó héten az osztalyfőnököm jelenlétében lehánytam a suliajtót, mert a barátnőimmel úgy gondoltuk ennyi idősen ideje berúgni. Akkor balhe volt de elmeséltem mi volt, elnezést kértem. Semmi nem lett belőle. Sok sikert! 36/N
2019. jún. 14. 22:53
 3/6 anonim válasza:
Mi van veled azóta?
2019. jún. 23. 18:46
 4/6 A kérdező kommentje:
kicsaptak, évzáróról hazaküldtek. Most már a szomszédos városokban is hallhatták a sztorit. De ekkorát még nem nevettem. Ráadásul nyertem 2 gombóc fagyit (mivel félig fogadásból csináltam) szóval akár azt is mondhatom hogy nekem már úgyis mindegy lett volna :)
2019. jún. 23. 20:16
 5/6 anonim válasza:
Szerintem jól tetted XD
2019. jún. 23. 21:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagy a baj! Méghozzá az hogy az EGÉSZ város tudja a tettemet! Az még haggyán, de az apám fülébe jutott! Most mit tegyek? Apám nagyon rossz tud lenni amikor mérges. Ráadásul olyat mondtam amitől aztán k***szottul mérges lesz. Most éppen a mamáméknál nyaralok. Elvileg jövő hét végén mennék haza de így szerintem még 2 hétig maradok. Szerintetek jó őtlet? Ti mit tennétek az én helyemben?
2019. júl. 6. 12:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!