A tesi tanárom és a pasim?
A barátom tavaly ballagott,es a tesitanárommal (nő) nagyon jóba lettek.
A tanárom olyan megjegyzéseket mond nekem,hogy a barátom baromi helyes,meg ha éppen beszélek neki (a tanáromnak) akkor azt mondja maradjak csöndben had nézze a barátom ahogy edz
Miért csinálja ezt?Mit tehetnék?
18/L
#1: Micsoda következtetés, igaz, hogy semmi nem utalt rá, de oké. :D
Kérdező:
Szerintem ki van éhezve a tanárod, nekem egyik osztályfőnököm volt ilyen, állandóan simogatott engem meg 2 másik srácot (mindenhol), meg durván közel hajolt hozzánk néha mikor privátban beszéltünk, kb. 4-5 centi lehetett a fejünk között. Ez elmúlt mikor végre talált magának egy férfit.
Azért csinálja, mert tetszik neki a barátod, és talán akar is valamit.
Amit tehetsz, hogy beszélsz a barátoddal a kapcsolatotokról, hogy mennyire szereted, és reménykedsz hogy Ő is szeret annyira téged, hogy nem csal meg egy tanárral. A tanárt nem kell leállítani, mert azt érez amit akar, és a barátod is azt csinál amit akar. De annyit megtehetsz, hogy a barátoddal tisztázod, mennyire szeretitek egymást, ha szeretitek.
Ez egyáltalán nem kamu.Be szokott hozzám jönni suliba,és kivel jóban van a tanárommal van hogy bejön órára.
Most ezen mit nem lehet elhinni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!