Mit tegyek, ha gyomorgörccsel megyek iskolába? (osztály miatt)
Azt kell tisztázni, te tényleg beleadsz mindent, hogy ne alakuljon ki a helyzet, ami miatt már gyomorögrccsel mész be.
Nézz mélyen magadban és gondolkodj el, milyen vagy, milyennek szeretnének a társaid és, hogy, ha olyan lennél, az miléyen téren lenne pozitív. Mik lehetnek a defektusad és azokat hogyan küzdhetnéd le.
Ha konkrétan keményen dolgozol, hogy változz, de így is bántanak, akkor próbálj sulit váltani.
1# az iskolában minden ok nélkül képesek bántani. És kétlem, hogy a legjobn tanács az lenne, hogy : "változz meg hogy mások szeressenek". Lehet nyugodtan lepontozni.
Válasz: válts sulit. Ha bántanak szólj a tanárnak, nem szégyen, ne hagyd. Ha a tanárok nem törődnek vele próbálj meg magadért kiállni.
2., engem sokat bámtottaka gimiben. Volt, hogy sírva mentem haza vagy ott sírtam el magam.
Utólag visszagondolva, nem volt kedves tőlük, de sajnos én is ludas lettem volna; utólag látom, mikben is kellett volna változnom és akkor nem éltem meg volna azt, amit a gimis éveim alatt.
Előtte általános felsőjében vertek és bántottak külföldön, mert magyar vagyok. Azon nem tudtam változtatni.
Igazából a válasz itt összetettebb. Hogy rendesen tudjak tanácsot adni, jó lenne tudni, milyen indokkal bántják, milyen szituációkban és hogyan támadják őt.
Lehet tényleg olyan, amoiről nem tehet. De lehet, ha változna, akkor megkönnyebbülne; ha van valami a viselkedésében, ami miatt bántják, hiába vált sulit, ott is bántani fogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!