Unom az osztály társaimat, mit tegyek?
Kicsit magányos vagyok, eléggé különbőzök az osztálytársaimtól.
Nem bántanak, nem piszkálnak, de pl. szünetben egyedül ülök, mert nincs kivel beszélnem. Persze hogy van hogy szóba elegyedek valakikkel, sőt van hogy hosszabban is beszélgetünk, de én csak bólogatok, meg hozzá teszek pár dolgot a témához, de annyira nem köt le az ő általános témájuk, hogy míg ők lelkesen magyaráznak én csak ülök bólogatok, stb..
És már kezd nagyon fárasztó lenni hogy megkell játszanom hogy ott vagyok a beszélgetésben, meg hogy milyen jót beszélgetünk.
Még az is eszembe jutott; nem vagy idősebb náluk? Amikor kikerültem külföldre 2001-ben, egy-két évvel idősebb voltam a többieknél. Nagyon érződött egy év alatt a különbség; én addigra már... khm... nagylány lettem :D (megjött), ők még 10 évesek lettek épp.
Ötödikben csak az volt a témájuk a lányoknak, hogy cici, mensi, egymásnak mutogatták a mellüket, akinek már nőtt a szőre, a szőrös hónaljukat, állandóan kérdezgették, hogy menzeszelek e, megmutatom e a hónom alját, a cicim, bejöhetnek e a wc-be velem, stb. Akkor unalmas volt, de megértek közben és tudtam velük beszélgetni értelmesebb témáról. A korkülönbség volt az oka, mert 9-10 évesen nekem is ezek voltak a fő témáim. :D
Hetedikben utána vett egy csúnya fordulatot a kapcsolato, mert magyar vagyok, de ez más tészta.
MO-n, amikor leérettségiztem, egyetemistaként visszamentem kórust látogatni a gimibe és éreztem, hogy már kissé túlkoros vagyok a társasághoz.
Ez természetes, lehet Te más korosztály vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!