Lányok! Csak szerintem vonzóak a férfi tanárok?
Attól még, hogy valakinek diplomája van, még lehet idióta. Az én sulimban pl. a tanárok 90%-a az, nőket is beleértve.
Szokták is mondani, hogy tanult ember nem okos. Okos lehet egy földműves is. Szóval egy diploma nem mondja meg rólad, hogy milyen okos vagy.
16/L
Apámnak 3 diplomája van, 2x annyit keres mint egy középiskolai tanár és egy f@$zfej aki évekig lelkileg terrorizálta a családját majd hónapokon keresztül fizikailag is.
Errő ennyit.
Más: Az iskolai éveim alatt általában férfi tanárok tanítottak. Volt 2 akit szerettem is, bár kevésbé de úgy gondoltam rájuk mint te kb.
A többivel rossz tapasztalatom volt.
Most egyetemre járok örülök hogy kiszakadtam és lassan a saját lábamra állok. A profok egyébként nem szexik :) csak mondom, százszor okosabbak, képzettebbek mint a te tanáraid és öreg, unalmas kopaszodó vén palik 🤷
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!