Eddig még senki sem szimpatikus a leendő osztálytársaim közül, mit tegyek?
Már tudom hogy kb kik lesznek azok,van is beszélgetős csoport,és egész nap ott szoktak beszélni.En nem akarok velük beszélni,nem találom őket szimpinek de tényleg...
Van egy lány aki létrehozta ezt az egész csoportot és ő mindig ír vmit,egész végig beszél,nekem nagyon okoskodonak és piocanak tűnik...
Irritál és idegesítő...
Egyikőjük sem szimpatikus egyébként,de ő meg főleg nem az...
Mit tegyek?Az a baj hogy nagyon sok lány van de az egész suliban...
És tudjátok hogy milyenek...
Rossz érzésem van ezzel az egésszel kapcsolatban...
Úgy érzem nem lesznek barátaim...
Szerintem előtte élőben is ismerd meg. Lehet, hogy aki agyonposztolja a csoportot, élőben hallgatagabb. Lehet,m aki meg se nyikkan a csoportban, rikácsol a teremben. Lehet, aki piócának túnik, a való életben segítőkész, csupaszív.
Szerintem ne könyveld el őket idegesítőnek úgy, hogy még nem is voltatok együtt élőben. Menj be szeptemberben, szépen csináld a dolgaidat ls majd hónapok után látod, hogy ilyen érzéseket táplálsz irántuk. :)
Magamból kiindulva, írásban tök aktív, kommunikatív vagyok, miközben ha meg kell szólalnom, zavarba jövök. Nem tudom átgondolni, nem tudom javítani, így inkább nem beszélek. Szóval az, hogy most milyenek, egyáltalán nem biztos, hogy a valós énjüket tükrözi.
Viszont ha te már most eldöntöd, hogy egyik sem szimpatikus, akkor mire oda került, le is írod őket, nem fogsz tudni beilleszkedni, talán addigra már nem is akarsz. Tudod, mint nyuszika meg a fűnyíró. Ne ess ebbe a hibába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!