Eltörtem a lábam és így gipszben leszek a ballagásom idején is. Hogy fogok így ballagni?
Tesin foci közben összerúgtam egy évfolyamtársammal, miután elmentem az orvoshoz, kiderült van egy kis törés az egyik lábközépcsontomban, 6 hét gipsz...
Természetesen pont beleesik a ballagás és az érettségi is. Az érettségi nem zavar, abban nem akadályoz, de a városi ballagás mégiscsak egy nagy, jeles, ünnepi esemény, amin jó lenne rész venni. Viszont akkor is még járógipszben leszek, mankókkal, hogy tudok így rendesen részt venni, "elballagni"? Hallottam olyat, hogy valaki kerekesszékben volt a ballagásan lábtörés miat, úgy tolták, de azt nagyon nem akarom, nagyon kínos lenne.
Volt már valaki vagy az ismerőse ilyen helyzetben?
Szóval akkor minden happy. ^^
Ennek örülök.
Khm, most mondjam, hogy kéz és lábtörést a vizsgákhoz? :DDD (De érted a lényeget, remélem ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!