Eltörtem véletlen egy fiú szemüvegét és ki kell füzetnem?
Hát ha “füzetned” nem is, fizetned mindenképpen illene.
Már csak elvből is, ráadásul a látása miatt fontos Neki, hogy a szemüveg pótolva legyen. Én kifizetném.
Meg az is benne van, hogy ha nem vesz rész az órán rendszeresen, akkor egyest kap.
Márpedig az a szemüveg nem hiába van a fején rajta órán is. Biztos, hogy nagypn nagy a dioptriájú volt a szemüvege, ami nélkül nem lát.
Nekem -8.
Nekem is 40.000 Ft volt a szemüvegem. Pedig nem a legdrágábbat vettem!
Es akkor ezekutan a szemuvegesek fele nem szabad loni a labdat mert lehet, hogy ki kell fizetni a szemuveget?
Ez nevetseges. Semmivel sem tartozol.
Nem hiszem hogy bármit is ki kellene fizetned, a saját felelőssége ha szemüvegben tesizik, főleg ha a szabályzatban is benne van.
Egyébként hogy találta el pontosan a labda, amikor fölfelé vagy lefelé ment? Mert ha az utóbbi akkor biztosan nem lehetsz hibás mert akkor neki kellett volna figyelnie. Ha előtted állt és konkrétan fejbe lőtted a labdával akkor a te hibád de még ekkor sem gondolom hogy fizetned kéne, főleg nem ekkora összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!