Szemüvegesek ti hordtok tesin szemüveget?
*csak én vagyok e így
Bocsi, összecseréltem a szavakat. :D
Hát, amikor annyi idős voltam mint te, akkor nem hordtam tesiken a szemüveget, mert akkor még nem volt olyan rossz a szemem mint most. Viszont így öt évvel később már kénytelen vagyok hordani,mert nélküle sajna a kisebb labdákat se látom, csak akkor, ha már az arcomba akar csalódni :(
Szóval szerintem csak akkor hordj, ha már nagyon rossz a szemed.
Nem csalódni hanem csapódni*
Sry, autokorrektor :')
Nekem már 12 évesen is annyira rossz volt a szemem, hogy két méterre előre láttam csak, úgyhogy hordtam.
Aztán 14 évesen kaptam kontaktlencsét, aminek annyi volt a lényege, hogy edzéshez beraktam, de minden mást szemüvegben csináltam.
16 évesen meg meguntam a bénázást a szemüveggel, és váltottam egész nap kontaktlencsére.
Én hordom , mert szemüveg nélkül kb az orromig se làtok rendesen , tesitanàrunk jófej és tudja , hogy mi van így momdta , hogy ha olyan jàték van az oràn amit ugy érzek a szemüvegemre veszéjt jeltene , nem muszàj be àlljak jàtszani . Mivel tudja , hogy ha a szemüvegem szét megy akkor én kb a vaksàggal egyenlő vagyok mert enélkül semmit se làtok és hàt kocsival jàrok suliba ami meg cink lenne amikor a km oràt se làtom ...
Én kénytelen vagyok hordani mindig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!