Szemüvegesek, ti a strandon leveszitek a szemüveget?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem, én sose veszem le. Kort is írjatok. 17/L2016. máj. 28. 10:24
2/15 anonim válasza:
Nem, mert az orromig sem látok nélküle.
3/15 anonim válasza:
Strandon kontaktlencsét hordok. Általában úgyis a parton vagyok, tudok napszemüveget hordani. Szemüveg nélkül rosszul látnék, fájna a fejem és szédülnék, szóval ilyenkor imádom a kontaktlencsét, de amúgy a szemüveget jobban szeretem.
6/15 anonim válasza:
Nem veszem le, főleg hogy fényre sötétedő és az erős napfényt sem bírom.
7/15 anonim válasza:
Leveszem, mert nincs strandolás víz alá merülés, víz alatt úszás nélkül. Van erre dioptriás úszószemüveg.
9/15 anonim válasza:
Kontaktlencsét hordok strandon.
10/15 anonim válasza:
Általában leveszem, és vakoskodom. A víz alatt be szoktam csukni a szemem, amúgy sem nagyon látnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!