Mit tegyek a Balett Tanárom utálatával?
Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdtem klasszikus balettet tanulni az egyik kozepsuliban. Minden szakmai targybol negyes otos vagyok. Sose balettoztam meg, nekem a modern tanc az eloeletem. A lenyeg,hogy nagyon igyekezek es otthon is sokat dolgozom a hianyossagaimon, de a tanar minden oran megalaz es megsirat, nem tudom kibirni tovabb. Nagyon durva dolgokat szologat be, es szerintem mar a jegyemet sem a magamhoz kepesti munkamhoz adja. Nagyon kinézett magának de nem merek szolni senkinek, mert iszonyatosan felek tole es a kovetkezmenyektol! Mit tegyek?2019. febr. 28. 21:45
11/12 A kérdező kommentje:
Es a felvetelert is nagyon megdolgoztam, nem fogok lemondani rola. Az meg, higy ez nem az en utam, serto, mivel nem balettosnak keszulok, es ezt pontosan tudja is mindenkirol. Ezert nem erzem igazsagosnak, hogy ilyenket mondd, mivel sose latott tancolni csak kombikat es gyakorlatokat egyedul balettoran, megis ilyeneket mondd. Nem minden esetben van igaza a tanaroknak szerintem.
2019. márc. 2. 19:50
12/12 anonim válasza:
Viszont a balett minden tánc alapja. Ezt tartsd mindig szemelött. A táncművészetin is van a moderneseknem, sőt a néptáncosoknak is balett órájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!