Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lehet úgy tesin talajtornázni...

Lehet úgy tesin talajtornázni (bukfenc, zsugorfejállás, kézenállás, szekrényugrás), hogy megvan a mensim? (Betetet használok)

Figyelt kérdés

2019. febr. 21. 06:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%
9/10 gondolom, arra a napra kérj felmentést, nem hónapra... :-)
2019. febr. 23. 18:39
 12/14 anonim ***** válasza:
32%
Hehe, a vicc, hogy hetet akartam írni :D (nálunk 2 és fél tesi volt egy héten, ezt nem tudom azóta mennyire növelték, a mensi meg eltart 3-5 napig).
2019. febr. 23. 19:44
 13/14 anonim válasza:
probald meg a tampont. sokkal kenyelmesebb ha nem otthon vagy
2019. júl. 8. 23:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Próbáld meg éjszakai betéttel, az nagyobb, szélesebb, nehezebben mozdul el. Vagy ragassz egymástól elcsúsztatva kettőt. A tampon nekem se volt kényelmes soha. Esetleg próbálkozhatsz mestruációs kehellyel, én még nem próbáltam.

Amúgy kétlem, hogy néhány bukfenctől baj lenne, ha huzamosabb ideig van kézenállás vagy gyertya, akkor már megvan az esély hogy kifolyik.

2019. júl. 10. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!