Lehet úgy tesin talajtornázni (bukfenc, zsugorfejállás, kézenállás, szekrényugrás), hogy megvan a mensim? (Betetet használok)
Figyelt kérdés
2019. febr. 21. 06:31
2/14 anonim válasza:
Lehet. Gyógyszert azért vegyél be előtte.
3/14 anonim válasza:
Nem mert a fejedre fog folyni!!!
4/14 anonim válasza:
Természetesen lehet de ha nagyon megvan akkor elég kényelmetlen tud lenni. Nem tudom mennyi idős vagy és hogy próbáltad e már a tampont, de lehet célszerűbb lenne azt használnod, legalább arra az időre amíg tornázol :) kényelmesebb lenne
6/14 anonim válasza:
2-es miért vegyen be gyógyszert? Nem írta, hogy fáj a hasa.... a görcsoldótól meg nem fog kevésbé vérezni. Kérdező, én így nem tornáznék a helyedben, a betéttől simán átázhatsz, ha bukfenc közben elcsúszik kicsit. Vagy szólsz a tanárnak, vagy ha ő nem megértő, akkor anyuddal íratsz felmentést.
7/14 anonim válasza:
A menzesz nem betegség! Kérjen felmentést, meg jajj átázik? Megfelelő méretű betét/tampon kell egy megfelelő méretű és anyagú bugyival, és nincs probléma. Óra előtt kell tiszta betétet betenni, és térdig érő sztreccs fekete tornanadrággal nem fog elmozdulni semmi. A mozgás pont hogy jót tesz.
8/14 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló:
Hiába vigyáztam, mert átáztam. K.......a ciki volt.
2019. febr. 22. 18:13
9/14 anonim válasza:
Mik ezek a lepontozások? :D Látom, sokan megint nem a válasz hasznosságát nézték.
KÉRDEZŐ, ha átáztál; vagy járj fekete tornagatyában (ha nincs egyen tornaruha - nálunk nem volt, 28 éves nő vagyok szóval rég volt a gimi) vagy kérj arra a hónapra felmentést. Nekem a dupla betét segített.
Kérdező, hány éves vagy?
10/14 anonim válasza:
Azért kérdezem, hány éves vagy, mert lehet, van még egy megoldás, ami hatékonyabb és tesizhetsz, de nem ázol át; de ahhoz tudnom kéne a korodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!