Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Rossz döntés olyan egyetemre...

Rossz döntés olyan egyetemre jelentkezni, ami igazából nem is érdekel különösebben, viszont közel van és itthon maradhatok?

Figyelt kérdés
Van messzebb olyan suli is,ami tetszene,de nagyon félek a kollégiumtól és az albérlettől is.

2019. febr. 19. 20:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Már leérettségiztem
2019. febr. 20. 19:07
 12/16 A kérdező kommentje:
150 egy albérlet,az több,mimt a szüleim fejenkénti fizetése
2019. febr. 20. 19:09
 13/16 A kérdező kommentje:
#6 levelező nincs
2019. febr. 20. 19:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Es ha ilyen mindenfobias hopihe vagy, akkor minek diploma?

Dolgozni is otthon fogsz hogy ne kelljen emberekkel talakoznod?

Hogy bírnám ki a kollégiumot?

A koli gyerekjatek ahhoz kepest hogy mit fogsz kapni a munka vilagaban, ha tovabbra is ilyen mulya maradsz...

2019. febr. 21. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rossz döntés. Én rettegtem a kolitól. Nagyon féltem, milyen lesz három másik emberrel együtt lakni, mert utálom az embereket. Remegett a lábam a kocsiban, amikor jöttünk beköltözni. Előadásokról most is menekülök, ha nagyon sokan vagyunk.

Mégis azt mondom, hogy az egész egyetemen a legjobb dolog, hogy itt önálló vagy. Nem is szeretek már hazajárni. Van tanulószoba, az egyetemen is vannak kis zugok, ahová elbújhatok. Mindig annyit vagyok egyedül, amennyit csak szeretnék. Még többet is, mint otthon. Itt nem zaklat a család sem. Sokkal szababb az életem itt. Volt nagyon idegesítő szobatársam, de azt is átvészeltem valahogy :) És barátaim is lettek. Ha otthon laknék, nem jutnék egyről a kettőre. Itt a koliban rengeteg olyan információhoz jutok, amihez otthonról nem jutnék hozzá (persze ez csak akkor van így, ha szaktársakkal laksz - itt majdnem ezren tanuljuk szinte ugyanazt). Egyáltalán nem zökkenek ki az egyetemi légkörből, szóval tudok csak arra koncentrálni.

2019. febr. 23. 14:54
 16/16 RoseB ***** válasza:

Igen, rossz döntés!

Nincs a közeledben olyan egyetem ahol olyat tanulhatsz ami érdekel?

2020. máj. 7. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!