Nem sértő szerintetek ez? Ti, ha oktatók lennétek, hogyan reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
vegyészmérnöknek tanulok és elkezdtem pár hónapja egy kutatásban részt venni (ilyen tudományos diákkör). a professzorasszony aki a főnököm úgymond elég laza, tegeződünk is.
sokat olvasok egy ilyen határterületi témában tudományos cikkeket, ami kicsit kapcsolódik a témámhoz is, de azért nem szorosan. és most találtam egy nagyon érdekes kutatást, amit gondoltam elküldök
neki, de nem akarok bunkó lenni, simán lehet hogy ő már ismeri ezt vagy hasonlók, csak érdekel és gondoltam megkérdezem a véleményét róla
2019. febr. 5. 22:45
1/3 anonim válasza:
Küldd el nrki, de ne azzal, hogy ő ismeri e, hanem hogy erre most találtál rà, ő mit gondol erről meg arról. Vagy ha van vmi, amit nem értesz, arra kérdezz rá, azért érezze, hogy tud újat mondani.0
2/3 Metionin válasza:
Szerintem nem para. Nekünk csoport van fészen, a diiákjaim mindent odatesznek amit találnak (nyelvet tanítok, szóval a szóvicces képektől a folyóiratcikkekig mindent) és sokszor oda is jelölnek hogy szerintem az jó-e vagy hiteles-e. Én örülök neki hogy az órán kívül is foglalkoznak a témával. Nem hiszem hogy normális tanár ezt "zaklatásnak" venné. Csak ne küldözgess neki hetente cikkeket ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!